Brottshistoria

Den 16 oktober 1994 överföll han en främmande kvinna i en park i Gävle. Han slet av henne kläder och drog ner sina egna kläder och och tog struptag på henne. Han lyckades inte genomföra något samlag. Han har erkänt gärningen.

Den 24 oktober i en festlokal i Hofors gav han en kvinna ett knytnävsslag i ansiktet och försökte slita in henne på en toalett. Han har erkänt. För dessa båda brott dömdes han till fängelse i ett år och tio månader.

Den 23 juli 1995 överföll han en främmande 16-årig berusad flicka på en festplats i Strömsund. Flickan berättade att mannen tafsade och tog struptag. Mannen nekade men dömdes för misshandel till sex månaders fängelse.

Den 21 mars 1998 försökte han tvinga till sig sex från en 16-årig berusad flicka i en lägenhet i Hofors. Flickan lyckade fly. Mannen nekade, men tingsrätten dömde honom för sexuellt tvång till fängelse i fyra månader.

Den 20 juli år 2000 blottade han sig vid ett bad i Sandviken. Han erkände och dömdes till dagsböter.

Den 27 mars år 2004 köpte han ut alkohol till två minderåriga flickor. Han erkände och dömdes till dagsböter. Nu har han erkänt ytterligare ett våldtäktsförsök på en kvinna i Sandviken år 2006.

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: